Vælg en side

Fem praktiske gaver, som alle kan bruge

3. januar 2021

Manden, der har alt. Kvinden, der har alt. Du har googlet samtlige formuleringer for at finde den helt særlige gave til en, der har alt. Men selvom du synes, at personen har alt, vil du alligevel give en gave, der rækker ud over det sædvanlige. Derfor er der her eksempler på fem praktiske gaver, som alle kan bruge. Ligeledes er det fem gaver, som fås i alle prisklasser.

1. Tandbørste

Alle har en tandbørste. Men hvor ofte bliver den egentlig skiftet ud? Vi kender det alt for godt – den bliver skiftet ud for sjældent. Derfor er en tandbørste en perfekt gaveidé. Den er praktisk og hverken kønsbestemt eller prisbestemt.

2. Uldstrømper

Strømper af uld har mange kvaliteter og kan fås i mange forskellige modeller og mange forskellige design. Du kan købe den tykke uldsok til vandrestøvlen, hvis din gavemodtager er en vandrer. Du kan købe de tynde uldsokker til personen, der altid har kolde tæer. Uldstrømperne kan ligeledes fås i mange forskellige farver, så dette er endnu en gave der er henvendt til både mænd og kvinder.

3. Kop

En kop kan fås i alle afskygninger. På den måde kan man med koppen også sige mere, end hvad ens ord kan. Du kan finde en citatkop til din yndlingskusine eller én med kongeligt porcelæn til din bedstemor. Varianterne er mange, og gaven er god. Alle kan bruge en kop. Ingen kan få for mange – slet ikke hvis der er lagt tanker bag den.

4. Deodorant

Skønhedsprodukter er essentielle, og alle bruger en eller anden form for skønhedsprodukt. Hvis ikke, er det i hvert fald på tide, at din udkårne får sig en ny deodorant. Sådan en gave får alle glæde af, og samtidig kan du vælge den duft, som du bedst kan lide. Deodoranter kan fås med øje for bæredygtighed, en kendt duft eller et helt tredje parameter. Du vælger.

5. Underbukser

En blød pakke gavner altid, og især underbukser. Her er der frit valg på alle hylder. Du kan give din gamle far et par nye boksershorts eller din kæreste et par nye trusser. Du kan endda vælge at give hele familien underbukser til jul – så er de gaver fikset.

Praktiske gaver er ikke nødvendigvis dyre gaver, nærmere det modsatte. Hvis budgettet er til mere, kan du lave en praktisk gavekurv med alle fem gaveidéer. Du kan også holde dig til én af idéerne og spendere flere penge på den gave. Det er op til dig.