Google+

Guide: Google Authorship

Sådan benytter du Google Authorship og din Google+ profil, til at optræde som forfatter i Googles søgeresultater.

Følg disse steps for at tilføje dig selv, som forfatter til Googles søgeresultater.

Step 1 – Opret en Google+ profil

Opret en Google+ profil her.

Step 2 – Bekræft forfatterskab

Du kan enten bekræfter forfatterskab via bekræftelse på en e-mail, som tilhører domænet eller ved at indsætte et tag i kildekoden. De to valgmuligheder uddybes her. Herunder forklares den hurtige og enkle metode, hvor der tilføjes et tag til hjemmesiden.

I kildekoden, på enten hele din hjemmeside, eller på dele af hjemmesiden (f.eks. blogposts), skal du tilføje dette tag: <link rel=”author” href=”https://plus.google.com/1031133501136333″>

Nummeret angiver hvilken Google+ profil, der er forfatter. Dette nummer skal være dit eget og kan kopieres fra adresselinjen, når du er på din egen Google+ profil.

Step 3 – Opret link fra Google+ profil

Log in på Google+. Klik ind på din egen profil og afsnittet “Om”, under “Bidragsyder til” tilføjes et link til din hjemmeside.

Step 4 – Færdig og test

Du har nu koblet din hjemmesiden sammen med din Google+ profil, og kan nu optræde som forfatter med dit billede i søgeresultaterne. Google har udviklet et værktøj til at teste om installationen er udført korrekt. Test din installation her: http://www.google.com/webmasters/tools/richsnippets

Eksempel

google-plus-forfatter

Kommentarer lukket til Guide: Google Authorship