Nyt B2B-website: Find din nye leverandør her

Posted on 17. maj 2013 by Claus Bermann in B2B markedsføring, Nye websites

Nyt B2B website vil gøre det nemt for danske virksomheder at finde deres nye leverandør online.

ekspertvalgPå ekspertvalg.dk skal det være muligt, at finde ny leverandør af alt lige fra industrihegn, over kaffeautomater til telefonsystemer. På websitet kan virksomheder bestille et tilbud fra op til fire leverandører, som matcher netop deres behov.

Gør det nemt

Ekspertvalg.dk kan først og fremmest spare virksomheder tid når de skal søge en ny leverandør. Via en kontaktformular på siden, bestiller man et tilbud på netop den service/det produkter man søger.  F.eks. kan virksomheder præcisere hvilken type telefonsystem de søger, herunder hvor mange telefoner der skal sluttes til systemet og hvor hurtigt man vil have det installeret.

Få op til fire tilbud – og spar penge

Efter en virksomhed har bestilt et tilbud, sørger ekspertvalg.dk for at matche forespørgslen med op til fire relevante leverandører. Disse fire leverandører giver et tilbud til virksomheden på det efterspurgte. Virksomheden kan dermed acceptere det tilbud med den bedste pris og de bedste betingelser. Hermed er sparet tid, både til at afsøge markedet og kontakte potentielle leverandører, men prisen bliver også den bedste.

Uforpligtende og gratis

Ekspertvalg.dk stiller gratis denne service til rådighed og alle tilbud fra leverandører er ganske uforpligtende at modtage.

Find din nye leverandør her: ekspertvalg.dk