Nyt website: KlinikMatch.dk

Posted on 6. juni 2013 by Claus Bermann in Nye websites

Hjemmesiden KlinikMatch.dk er lanceret som en ny unik service til sammenligning af klinikker og privathospitaler.

klinikmatch

Hjemmesiden tilbyder at matche dig med de klinikker, osm passer dig bedst, ud fra hvad du ønsker foretaget, indenfor især plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger. KlinikMatch slår især på at de kun samarbejder med klinikker og privathospitaler so m holder en høj kvalitet, samt at alle henvendelser behandles fortroligt og med diskretion. Det er i øvrigt 100 % gratis og uforpligtende at benytte KlinikMatch, som er en landsdækkende service for hele Danmark.

Guide i en jungle af tilbud

Virksomheder der slås om det voksende marked for platiskkirurgi er mange og især inden for brystforstørrelse har man set kreative eksempler på at tiltrække kunder. De såkaldte deal-websites har kørt opsigtsvækkende tilbud, hvor kvinder kunne få store rabatter på nye bryster. KlinikMatch tilbyder ikke direkte rabatter, men derimod får du et match med en eller flere klinikker, som kan tilbyde netop dét, der er vigtigt for dig. Det f.eks. være at du ligger vægt på at indgrebet kan foretages billigt, at klinikken ligger tæt på dig eller at lægerne har stor erfaring. Alt dette kan KlinikMatch tage højde for når de matcher dig.

Slank og nye bryster

KlinikMatch har, allerede i de første dage efter websiden gik live, modtaget mange henvendelser fra brugere som ønsker det perfekte match. Det har især, for kvinder, drejet sig om at opnår det perfekte udseende, hvor de med fedtsugning og større bryster, ønsker at gøre sig selv slank og fremhæve deres barm.