Vælg en side

Skab overblik med dine marketingkampagner i et årshjul

4. februar 2019

Det er vigtigt at have helt styr på, hvad der skal foregå i løbet af året – og særligt i marketingafdelingen. Der er flere faste kampagner du kan tage med fra sidste år, og så har du de mere spontane kampagner. Det kræver det helt rette værktøj at holde overblik over alle kampagner, og Plandisc har løsningen. Her gennemgår vi hvordan det digitale årshjul fra Plandisc, kan hjælpe dig på forkant med planlægningen af vigtige aktiviteter og kampagner i løbet af året.

Vi lever i en verden der er i konstant udvikling og hvordan imødekommer vi det, når vi har en fast plan? Skal det ikke være muligt at blive på sporet, at nå ens mål, blot fordi planen skrider lidt eller der kommer en ny trend? Det er en hovedpine mange marketingafdelinger sidder med, fordi deres årsplan ikke er dynamisk og agil.

Skab et helhedsbillede med et digitalt årshjul

Ved at benytte et årshjul til planlægning giver dette et bedre og samlet overblik over planerne, hvor det velkendte Gannt kort kan strække sig over flere sider, hvor der ofte går nogle væsentlige detaljer tabt.
I årshjulet kan du tilføje flere ringe, alt efter dit behov, planlægge aktiviteter, drag and drop hvis noget skal rykkes, tilføje dokumenter til aktiviteterne og dermed bevare overblikket over planerne for hele året, uden du misser noget.

Få et tæt samarbejde med årshjulet

Der er som regel flere forskellige ansvarsholdere i en marketingafdeling, der hver især har ansvar for hver deres område, kampagne eller produktområde. Det skal her være nemt for disse at planlægge ud fra et fælles mål og et fælles budget.

Med det digitale årshjul kan du dele dine planer med dine kollegaer, således I imødekommer de forventninger der stilles til jer.

Når I har færdiggjort jeres fælles årsplan, har I mulighed for at indlejre det på jeres intranet, således det bliver synligt for hele organisationen. På den måde gøres det lettere for en hel organisation at skabe sig et overblik over de forskellige afdelinger.

Du kan ligeledes planlægge dine møder i årshjulet. Du kan nemlig planlægge møderne i kalenderringen, og invitere deltagerne til mødet via deres mail. Således får du og deltagerne en påmindelse i jeres Outlook kalender. Du kan også oprette et møde igennem din Outlook kalender, og overføre dette direkte til dit årshjul.

Opret en gratis prøveperiode på 30 dage på Plandisc.com og prøv værktøjet selv.